Grote Galactische uitlijning van 2012.

Terwijl de wereld vol spanning wacht op het aflopen van de Maya kalender op 21 december 2012  zowel in blijdschap als in angst afwacht of de voorspellingen van een grote transformatie zullen uitkomen, reist de vraag of deze  transformatie niet al bezig is.

De voorspellingen over een grote transformatie zijn afkomstig van de Maya's, Hopi en Inca's indiannenstammen uit zuid en midden Amerika.De indiannen brachten deze voorspellingen naar buiten toen de eerste tekenen van een veranderende aarde zichbaar werden. De voorkennis van een veranderend klimaat , het toenemen van vulkaanuitbarstingen zijn eeuwen oude fropfetieén afkomstig van hun voorvaderen die de kunst van het sjamanisme verstonden .

Tijdperk van de vijfde zon
Het is deze kalender die begon op 11 augustus 3114 v. Christus en zal eindigen op 21 december 2012.  volgens de Maya's begint dan een nieuw tijdperk van de vijfde zon .

De grote Galactische conjuctie 
Dit is een ontdekking  uit 1996 van de Russische professor Dr Sergey Smelyakow.De berekeningen op basis van de grote galactische conjunctie laat zien dat we ons anno 2007 in de overgang van een nieuw tijdperk bevinden . Dr Sergey berekeningen komen dicht in de buurt van de berekeningen van de galactische zonnewende uitlijning zoals Dr John Major Jenkens deze bepaald heeft .
Omdat Jenkins deze galactische gebeurtenis gekoppeld heeft aan de Maya kalender op 21 december 2012 en we daarnaast zien dat de voorspellingen van een klimaatomslag en toename van natuurrampen geen profetién zijn maar harde werkelijkheid , kunnen we stellen dat de Nieuwe tijd al aangebroken is precies zoals de Maya's het voorspeld hebben .
Volgens de Maya's gaan we het nieuwe tijdperk pas binnen nadat de aarde gezuiverd is.

Zo te zien is dit aardig aan de gang , en kunnen we stellen dat er nog veel  kan gebeuren in de volgende jaren vooraleer we een bewustzijnsverschuiving  gaan meemaken  en de aarde en de mens naar de 5° dimensie zullen overgaan wanneer we  op een lijn komen  te staan in onze melkweg .

je kan ook tekst lezen onder de rubriek Waarom 2012?

of een mail sturen naar info@rainbow-vzw.be


pagina's in opbouw


Wat we kunnen doen is wakker worden,en via gedachten de Nieuwe Wereld creéeren zoals wij die wensen te zien in  Liefde en Vreugde voor alles wat leeft hier op deze aarde 

De aarde behoort ons niet toe , maar  wij behoren toe aan de aarde
een indiaans gezegde.