MAG IK MIJ EVEN VOORSTELLEN: mijn naam is Jacqueline Regenboogje Teacher/trainer/coach/instructeur Asklepios.

Gans mijn leven  interesse in het onverklaarbare
40 jaar actief in de kinderwereld, 20 jaar intensief bezig met Universele  Energie, opleiding Geobioloog, Taijiwuqigong, Buqi, New-Energy, zelfhelingsthechnieken, e.a.  
Mijn PASSIE is Mysteries ontsluieren. 
Mijn DOEL is  mij  dienstbaar maken in deze wereld,
in volledig respect voor mezelf en voor de andere, Onvoorwaardelijke Liefde laten stromen, het Licht zichtbaar maken, Sleutels aanreiken om Harmonie & Vreugde & Humor in het dagelijks leven te ervaren
maar vooral het leven te vieren .

Wat biedt ik aan via deze site " persoonlijke onderzoeken - persoonlijke ondervindingen in Universele Energie en Levenskunst  : info over Mysteries- Geometrie-Levenkunst-Orakels-Géobiologie-Da Vinci Codes-Coaching-Healing-Kristallen-Klank-Kleur-Licht Therapie - Spirituele Kunst" enz...

Via deze site biedt ik de mogelijkheid aan om vragen te stellen over verschillende onderwerpen, ook in het frans - Advies en begeleiding via mail - creativiteit te ontwikkelen - inzichten  en diensten te verwerven aan betaalbare prijzen - je eigen creatieve werken aan te bieden via de Kunstgalerij.
Lid te worden van de vriendenkring van Rainbow en sponsoring aan te bieden aan de vzw.

Aan U om te toetsen, of alle info - Coaching - Heling - Diensten - Vraagbaak - die je hier kan vinden goed aanvoelt  en U kan mee helpen in je Persoonlijke zoektocht.

Indien het antwoord Ja is: Nodig ik je uit om rond te wandelen in de verschillende afdelingen van mijn huis iedere kamer te betreden en te genieten. Vragen te stellen, elkaar te ontmoeten en samen het Leven te vieren. De site wordt wekelijks bijgewerkt met nieuwe artikels en de laatste ontdekkingen, kom dus regelmatig terug.

Indien het antwoord Nee is: Nemen we hier NU afscheid, tot weldra. 

Het ga je Goed  , van Hart tot Hart  Jacqueline Regenboogje